måndag 4 november 2013

Obusigt lammkött o Halloween...

Ja då vart de en myyyyyyyyycket trött måndag så ögonen har gått i kors hela dagen idag!!!!!!! En lång jobbhelg efter skolveckan tog väl också ut sin rätt. Men en superspännande och rolig vecka har vi framför oss! Nu har vi grupparbete 2 dagar, jag fick äntligen vara med Wickan!!! (syster) Vi fick välja själva denna gången, kul! Så det är jag, syrran och en tjej till. Vi ska göra en stor begravning med krans, kistdekoration och stående dekoration. Så vi fick börja veckan idag med att göra våra inköp själva nere på hallen, med en budget på 1200 exkl moms. Beräkna och fundera hur mycket vi behövde till våra arbeten...lärorikt!
Vi delade upp oss på arbetena eftersom vi alla hade olika önskemål. Syrran fick kransen o jag kistan och vi valde att göra asymmetriskt o Rebecka ville göra symmetrisk stående dekoration. Ni får se resultatet imorron! Väldans kul, man försvinner lätt i sin egna härliga skaparvärld...


Fick fira några gånger förra veckan, vi ska byta hus mot lägenhet till våren! 'Tjohooooo' Så de blev ett gäng bubblor i glasen förra veckan. Har hittat en fantastisk lägenhet i Örgryte, spännande budgivning ett par dagar...och den blev i slutänden VÅRAN :))
Det var bara ment to be, det stog nämligen en Göransson och en Berggren i portuppgången!!! Haha stackars brevbärare vilket hiskeligt huvudbry han kommer att få med en TILL av varje!
Kommer givetvis sakna trädgård och detta fantastiska hus, men svårt att hinna med allt...får vara med och härja o skapa hemma i Wickans trädgård istället.

Ja....och inga rara bus -eller godisbarn i våra trakter, INTE EN ENDA ringde på dörren, såg inte ens någon ute här!? Så GISSA vem som fick äta allt godis. Väldigt Ohalloween'igt i år, inte ens lyktor eller pumpor som lyste någonstans. Man kanske inte firar halloween längre, som för ett par år sedan?
Hade middag hemma med bästa vänner i lördags, rotfruktsgratäng, smörstekta kantareller från Orust och blandat lamm stog på menyn....lammracks, lammkotletter och en helt grymt god fårfilé!!! Det smälte i munnen, herregud så ljuvligt GOTT!! Prova det, ni som gillar lamm!!

Till det drack vi en urgod Brunello, ja vi är nog bland deras största fans!!

Syster, Wickan stog för dessert som hon brukar göra! Finns inte många som klår hennes efterrätter...Denna gången fick vi en jättegottig chokladfudge-tårta...med espresso o mascarponekräm...toppad med flingsalt. Som det chokladmonster jag är så tryfflade jag tills det inte fick plats mer!!!

Nä, nu får jag avsluta, blir ju läskad av bara bilden....det börjar skrika o killa i min chokladtarm!! :P

Passar på att även säga HEJ MAMMA (våran trognaste läsare) -vi ses imorron! :)
Nu blir det soffläge tills sömntåget kommer...Zzzzzzzzzzz  / A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan