söndag 22 december 2013

Homestyling & Jullov!

Oj vad dagarna har gått fort, man hänger inte alls med att det är julafton om 2 dagar!!! Nu har jag ju maaaaassor att dela med mej och berätta...Så häääääng med!!
Har kört ett helt tokigt stylingrace hemma till sena nätter...plockat bort, skalat av och städat. Perfekt vikta handdukar, bäddade sängar (äger inga överkast ens i det här hushållet, så det fick jag åka och låna på byggden ;) haha), tjusiga fruktfat och färska blommor....ville inte ha nån fejkstyling i vårt hem, så vi stylade allt själva! Avskyr såna där "tidnings-hem" som är stylade med uppskuret bröd, lexingtonkuddar som åker runt i alla rum och flott dukade bord, så töntigt!! Nä, här ska det se ut som det bor någon! :) Hade ju fotografering i onsdags. Konstigt att se sitt hem på bild och att det ska ligga ute till allmän beskådning.

Vågar vägra det klassiska på Hemnet, vita liljor!! Hos oss blev det vita rosor och orkide.

 Och inga överdådiga fruktfat...

Veckan har varit rolig, latinprovet i onsdags gick bra, hann tyvärr inte plugga så mycket till det för att få toppbetyg, men är nöjd ändå. Wickan fick MVG :) Var på AW i onsdags med sköna bönor från klassen, vi är några få som trivs ihop och hänger! Ska även gå Påbyggnaden ihop. Vi tog en sväng in till Post, men där var det knökfullt....så vi gick vidare till underbara Dorsia!!! Vilket härligt ställe!!! Ni som inte varit där, GÅ DIT!

Underbar inredning och personal...och härlig glad stämning!

Och....spana in vinkällaren, blev LITE avundsjuk!!!! Hade inte tackat nej till den...


Blev tokförälskad i denna fåtöljen!!!

De var klart värt lite trötthet och huvudvärk på torsdagen! Hade lugna sköna sista dagar i skolan, julmys innan ledigheten, vi pysslade, käkade skumtomtar o lyssnade på julmusik...

Vi gjorde lite fina amaryllisbuketter
Wickans i granrede...

Annicas, gillar rent och rakt...

 Och så här flott är den hemma nu när den slagit ut!

Lite vinterbuketter i reden...

Och skojiga tomtar har vi hunnit göra också! Har gjort så många på beställning till andra, så nu fick vi äntligen gjort våra egna hem...Wickans coola med mustasch o pipa och Annicas magra.

Hjärtan med kryptomeria...

Och av veckans blommor fick vi även slänga ihop varsin valfri bukett...

Var på Sofinas och köpte lite mat o grejer härom dagen, fick presentkort där i julklapp FÖRRA året, man är ju alltid ute i sista stund med de där, presentkort! MYCKET fint och gott där...rekommenderas!! Ligger på Lorensbergsgatan, bredvid restaurang Räkan (Göteborg).

 Köpte kvällens middag och efterrätt där och lite annat gott...

Och har ju äntligen även inhandlat mitt obligatoriska Julkaffe från Kahls!!! Ett MÅSTE varje år. Just love it, bara doften av det...blir man lycklig av!

Och veckans vintips till er alla törstiga ;)

Ja här har även hunnits med att göras julgodis, lakritskola, knäck o rocky road...

Fick ett ryck igår och gjorde plankstek (hittade 2 brädor i flyttröjet), dock på kalvytterfilé eftersom ryggbiffen var slut i kötthallen. Skjuts in i ugnen och med lite bearnaisesås till...GUD SÅ GOTT!!!

Pysslade lite julblomster...

Och granen blev  modell mindre och vintrig & enkel i år...
silver, vita och genomskinliga kulor och givetvis mina UNDERBARA klackeskor.

Och med detta lååååånga inlägg önskar vi alla en riktigt fin o mysig kommande vecka...
GOD JUL önskar Annica o Wickan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan