söndag 15 december 2013

Gott o Blandat...

Ja veckan har varit himla rolig, tänk att det snart är julafton!!! Och vi kommer för första gången på måååånga år att ha lite lov och vara LEDIGA! När hände det sist i jultider...i vården jobbar man ju ALLTID det ena eller det andra, eller både och. Men i år ska vi faktiskt få umgås med familjen HELA jul och nyår! :)
Skolveckan var väldigt blandad, mest repetition av det vi gjort under terminen, i början på veckan...sen blev det en hiskeligt massa tejpande....och tejpande...och lite mer tejpande!! Avslutade veckan med tejpade tärnbuketter! Väldigt kul, men pilligt. Tyvärr brukar det vara så i slutet på veckan att de flesta blommor är lite trötta eller så finns det inte alltid det man önskar till arbeten, men man får ju försöka få ihop det ändå.

Annicas


Wickans

Och hämtade en liten goding på dagis, lilla Wille som blev helt salig och vägrade släppa buketten!!! Skrattade ihjäl mej, han sniffade så han skelade och sa: ooooooooooh...
UNDERBARA UNGE <3

På fredagen vart det flaskdekorationer...

Och fick också göra diadem och tiaror...
Wickans, med buplerum, nejlikablad och vaxblomma

Annicas, med nejlikablad och vaxblomma

Och även detta gick ju hem hos lilla Wille!!! Fredagsmys med blomster uppånerpå och doodles...

Har grejat en hel del hemma, det mesta börjar bli färdigt! Anders satte upp det nya "trappräcket", blev jättesnyggt! Vi valde faktiskt ett grafitgrått rep. Hade gärna målat trappan vit, men vi hinner nog inte det.

Och eftersom min arbetsmyra Anders sliter o släpar tyckte jag han var värd lite god öl...så måste rekommendera denna eftersom att den fick megatummen upp! Är själv ingen öldrickare men tycker det är vansinnigt kul att botanisera bland alla fina flaskor!

Har varit lång jobbhelg...fredag till söndag, men hann faktiskt med att baka igår! Hör och häpna!! Trött på lussekatter så det fick bli Saffransbullar med mandel...jättegoda!! Bakar väl typ två gånger om året...och med lite vin i glaset blir det ju himskans trevligt o går fort!!

MUMS!!!

Och måste få visa Wickans fina julkrona...Alldeles underbar!

Har inte plockat fram så mycket jul hemma eftersom vi ska ha fotografering nästa vecka. Men gran ska det allt bli, mysigt att få åka och köpa o välja till veckan som kommer. I år ska det bli en mindre knubbig. Blir full rulle nästa vecka också. Jag o Wickan har faktiskt tagit ledigt måndag och tisdag nästa vecka, eller ja, "ledigt o ledigt"...måste hinna ikapp med massor, göra en del julinköp och fixa inför fotot. Ska bli skönt att få tid till livet lite! Vi har bara lite repetition och återhämtning i början på veckan. Sen är det sista latinprovet på onsdag som ska klaras av....och sen är det julmys i skolan i slutet på veckan. Vi var grymma båda två på förra latinprovet, fick MVG :) Var ett namn jag inte kom på, så retligt!! Ja jössös vilket tempo det varit...

Ha en fortsatt mysig och fin 3:e advent allihop! / A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan