måndag 30 december 2013

Hejdå julen o 2013...

De kliar lite i fingrarna o man saknar alla blommor i skolan...nu har ju dom underbara tulpanerna äntligen kommit!!! :) Brukar gilla vita för det mesta, helst frans -eller papegojtulpaner. MEN slog till på de alldeles enkla hallonröda, blev så glad när jag såg dom! Så här gillar jag mina "tulipipper" som en kollegas man säger...Stökigt i cylindervas är så enkelt snyggt! Ibland blir det en hel bunt o ibland bara några enstaka...idag blev de många! Mitt tulpanbegär är stillat :)

Har haft en mysig o rolig jul, hunnit med att träffa alla i våran stora familj! Ganska lugnt o skönt i år med hela julstöket. Himla skönt att ha fått vara en hel del ledig, men har åkt på en släng rejäl förkylning!! Så är lite däckad mellan varven. Och jobbade helgen, så lite sliten är man. Ligger på soffan med gott samvete mellan varven o inga liggsår än så länge ;)
Var en mysig tur till Liseberg igår, spelade, strosade o åt middag. Sista dagen öppet i år, märkligt att man inte hunnit tidigare, där är ju alldeles underbart o såå mysigt!! Hejdå julen...

Tomtelandet...

God mat på Hamnkrogen...

Lite sista marsipan fick det bli! Nu är man trött på alla praliner...

Ja då var de sista dagen på året imorron...och sen väntar ett spännande nytt! Va fort det gått...o va roligt året har varit med skolstart o massa annat skoj! 

Önskar alla ett gott slut och en härlig kväll imorgon...och ett FANTASTISKT GOTT NYTT 2014 när de kommer!!!!

Kram från Annica o Wickan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan