torsdag 24 oktober 2013

Vardagslycka o fantastiska Medinilla!


Denna bilden är lånad från davesgarden.com
Fick ett hiskeligt måste-ha-begär idag (IGEN)....har funderat ett litet tag var jag ska ha plats för min absoluta favorit Medinilla ('Rosenskärm' på svenska) och idag gjorde jag slag i saken och beställde en!!! :)
Det är verkligen en alldeles UNDERBAR blomma, kärlek vid första ögonkastet!

Wickan hittade givetvis något hon med när vi tog en tur på Partihallarna. Blev ett fint ex av Rumsgran, ska bli Willes egna gran att hänga dagis-krimskrams sen vid jul. Sålänge får en ängel hänga i den...

Och fick ett gäng fräsiga prydnadspumpor av Anders snälla pappa, från hans kolonilott...Finns aaaalltid plats över för härliga saker hemma hos oss! :)
 

Skolveckan fortsätter med begravning och asymmetri, idag trillade polletten ner!!! Ögat har ju logiskt alltid rätt, man SER att det fattas något.....men man är i lära-sej-stadiet och tror att man inte får göra si eller så och fastnar lite i vad man tror är regler...ja klurigt de där. Men kul när man fattar andra gången....ALLTID på arbete nummer TVÅ!!! Ja, man börjar känna sej själv nu...

FANTASTISKT ROLIGT ÄR DET HUR SOM HELST MED BLOMMOR!!!

Nu är det pluggapluggapluggamassalatintillsdetärläggdags....hej hopp!  / A2 kommentarer:

 1. Det är häftigt när man börjar få kläm på "reglerna" och hittar balansen mellan regler/känsla. Kul att ni pluggar på Munkeröds, där gick jag också :) fast i Stockholm. Lycka till med utbildningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen superkul! Och man får ju skratta åt sej själv en del också...
   TACK snälla och vad kul att du kikade in hos oss och även skrev en rad! Ha en härlig vecka :))

   Radera

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan