fredag 25 oktober 2013

Härlig ledig helg o festligheter!!!

 Tjohooooooo ÄNTLIGEN ledig helg :)

Då vart denna veckan till ända, väldigt fort som vanligt! Helt underbart och helledigt, även från jobb. Veckan i skolan har varit vääääääldigt asymmetrisk, dekorationer på längden o tvären....linjer o blommor kors o tvärs, VÄLDIGT KUL!! 
Kistdekorationerna var i grupp, lärorikt att samsas och lära sej stå tillbaka så att alla får plats. Helst vill man ju givetvis göra ALLT som man själv vill, men bulldozerfasonerna fick stå tillbaka och det gick bra!
Annicas, uppgift: vitt o lime


Wickans, uppgift: Blå, vit o kål


Resten av veckan har vi även gjort liggande linjegrupperade dekorationer....övning ger färdighet! Och fick frångå materialrespekten denna gången, vissa längder var kapade i andra arbeten innan.
Annica började med blått o vitt...

Wickan gjorde lite rött....och bröt av med en vit germini för lite effekt!

Fortsatte öva....Annica ville utmana sej med dom hiskeligt orangea liljorna och gula rosorna, som en av grupperna hade i sitt kistgrupparbete. Glömde tyvärr i min iver att ta bort cypressen och byta mot lite fräcka blad för att få formen tuffare. Så den blev lite symmetrisk i yttre formen. Men fick till linjerna och grupperna bra. Mycket nöjd trots det! Och trots skrikiga färger.

Wickan fortsatte i lite sober ton, blått o rosa...

...Och fick en underbar Wille-dos som avslutning på veckan...Låg dubbelvikt och skrattade så tårarna sprutade åt våran lilla galenpanna...man kan ju bara bli lycklig när man ser och får vara med honom!

LJUVLIGA HÄRLIGA ÄLSKADE UNGE!!!!! <3 <3 <3


Har även hunnit med att pyssla lite ikväll och göra en stor bukett, ska på middag o fest imorron hos härliga vänner! Och man kan inte gå bort utan blommor...Kan inte avslöja resultatet idag, ni får en titt nästa inlägg!

Nu blir det fredagsmys med min bästis och fira att Latin-provet gick bra :)
Skål o hoppas ni alla får en toppenhelg!!!  / A.

2 kommentarer:

 1. Hej A
  jösses vad mkt vackert du visar,,
  å missa nu inte mitt lilla...

  HALLOWEEN PARTY

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 2. Nämen TACK snälla, va kul att du tycker det!!! :)

  SvaraRadera

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan