onsdag 7 oktober 2015

HEJ väääääldigt länge sen!!!!

Oj vad tiden har gått fort...Det var väldigt länge sedan jag hann blogga! Nu har vi snart haft butiken i 1 år. Inte klokt vad månaderna gått i räserfart!!! Det har hänt en hel del med butiken, vi har målat och bytt ut hyllor och inredning. Också tagit in en hel del inredning och även lite sjalar, handväskor och lite smycken som vi vill testa om det önskas.

Weronica (syster, Wickan) fick ju en liten bebis till, lilla Elsa som tittade ut 1 April mitt i påskstöket! Men allt har funkat relativt smidigt med barn och butik. Butiken rullar på, kul att vi snart har ett helt eget år att gå efter. Tänkte vi ska fira med lite 1-års kalas framöver.

Annars har vi haft en hel del bröllop i sommar, alltid väldigt roligt att få förtroendet att skapa! 

Här är ett litet urval...


Denna vackra sommarängen hade bruden plockat blommorna själv till och så band vi ihop den.


Vi hade stängt 4 veckor i sommar och fick då även lite välbehövlig semester och vila. Renoverade i butiken en del också. Men hann även med massa roligheter och båtåkande. Ny hemsida har vi gjort, gå in och kika om du behöver hjälp med något! www.flowerdesign.se
Massa nytt inför hösten och vintern väntas och påfyllning på doftljus från Voluspa är på ingång!

Annars rullar det på med blomsterbud, företagsblommor och kunder i butiken. Snart börjar förberedelser inför Alla helgons dag och gravsmyckningen. Vi kommer inte att ha så väldigt mycket av det traditionella, för det kommer säkert vår granne Netto att sälja, utan satsar mer på det personliga hantverket som inte är massproducerat. Så det blir mass fina mosshjärtan i olika storlekar och andra dekorationer. Nu kallar arbetet....bot o bättring på bloggandet lovas!

Snuviga och blomstrande hälsningar från Flowerdesign, Annica o Wickan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan