måndag 12 oktober 2015

Glada Måndagar på Flowerdesign!Nu för tiden är måndagar en härlig dag, så många år man tyckt att de vart en dag att inte se fram emot! Nu är det en dag med full rulle, mycket nytt snitt och krukväxter blir påfyllt och en hel del företagsblommor ska ut. Roligt när man kommer på måndagarna och ska byta veckoblommorna, så står förra veckans fortfarande så fina! 

Denna och nästa vecka väntar vi på en massa nytt, krukor, inredning och påfyllning på nya dofter från Voluspa. Håller också på att göra iordning det sista i butiken, byter ut den slitna gamla inredningen till nya hyllor. Vi har slitit en hel del, målat, röjt och skurat!! Framöver vill vi även få in ny snygg belysning med spotar och punktbelysning. Vi har äntligen fått bytt de gamla rangliga Yankee-skåpen till snygga enkla svarta.

Vi blev jättenöjda och dessa hyllor kommer det bli mer av!

Stora fina skyltfönster har vi...

Vår stora kassadisk...som blivit uppfräschad med lite färg och detaljer
                    


Här väntar våra blomsterbud på skjuts!

Så vi jobbar på, lite till som vi vill göra...

Ingen ro och ingen vila, mycket jobb blir det och få lediga dagar. Men det är väldigt kul med eget och en lyx att få jobba med sin bästis och syster! Kan ju inte bli bättre. Och vi kompletterar varandra så grymt bra!! Kul, snart börjar allt det roliga inför jul. Har beställt massa snygga julgrejer. Sååå....KOM OCH BESÖK OSS!!! Vi finns på Mölndalsvägen 1, jättelätt att hitta, mittemot Lisebergs lilla / södra ingång. Där finns en liten köpgata med Spelbutik, Restaurang o sportbar Spoton, Cigarrbutik, Dykbutik och Salong Marie lite längre ner på gatan. Är ju toppen med så mycket bra på ett ställe. Visste ni det!? Parkering finns precis utanför och bussar o spårvagnar likaså.

Skön måndagkväll till er alla! / Annica o Wickan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan