tisdag 9 december 2014

Blomstrande nya äventyr...

...ja månaderna har gått i räserfart och nu är det redan snart julafton!!! Massor har hänt sen sist. Har jobbat i blomsterbutik sen skolan slutade i juni och fått massa erfarenhet.
Såååå...nu har vi en egen blomsterbutik!! Sen 1/12 är vi alltså nya ägare till Flowerdesign på Mölndalsvägen (mitt emot lilla ingången till Liseberg), som drivits i många år av Anna Hammarstrand. STORT TACK till Anna för all hjälp med att ta över :)) Mycket administrativt har det varit, inte bara binda blommor, allt ska funka och vara rätt med redovisning och att organisera sej o leverera. Men vi har kommit bra in i allt och är i gång. Full rulle med massor har det varit!

En hel del röj och städ för att lokalisera oss och allt som fanns i butiken har det blivit, vi hade ju också väldigt mycket egna floristgrejer som skulle få plats. Har också gjort om lite i butiken, satt lite våran prägel. Många som tittar in och tycker det är både roligt och fint, jättekul!! Och så kul att se att det är många som stannar till och kikar in genom skyltfönstret.

Mycket jul i butiken...

Traditionellt rött, grått och lite mässing

Lite Silver o vitt...och på andra sidan lite koppar och brunt...
 

Massa fina planteringar...

Här med tulpanlökar, Echeveria och Muehlenbeckia, för den som inte vill ha så röd jul

Snygga moderna Anthurium...

Rumsgran o Hyacinter är ett måste i juletid...

Wickan har gjort fina buketter...Både runda och på höjden...

Och vi har ju även en hel del annat fint i butiken...Voluspa är påfyllt!


Vi har ett väldigt stort utbud av Yankee Candle, med bonuskort på köp!


Och vi har alltid 25% rabatt på `Månadens doft`. Decembers "Christmas memories" doftar ljuvligt!!! Lite pepparkaka o jul, underbar och alldeles lagom mycket. 

Ljus från ester & erik i många fina färger har vi...

Ja nu fick ni en liten rundvandring i butiken...vi kommer att ha ett öppningsmingel /kundkväll i januari när allt julstök är över! Tills dess kommer vi hålla er uppdaterade här på bloggen och på Facebook o Instagram. Denna veckan är det fullt upp, massa planteringar och buketter som ska ut till företag. Så vi planterar för glatta livet! Och mer ska det bli, även till butiken...

Vår första helg nu så hade vi ett brölloparbete, så kul att få den äran att göra! Ett handcorsage till bruden och ett corsage till brudgummen i marint tema med önskemål om vitt och blått. 

Snart är redan andra veckan gjord, va fort dagarna går!! Man kan ju inte fatta att det snart är julafton eller att man nu i december jobbar alla 7 dagar i veckan...Men fantastiskt rolig är det!!! Härliga kunder och riktigt roliga dagar har vi haft hittills!

Tack för idag och slut för idag :)

/Annica o Wickan
Flowerdesign Göteborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan