fredag 7 februari 2014

Kreti & Pleti hela veckan $$$

En ovanligt Oblommig vecka, nästan lite märkligt att knappt ha sett blommor denna veckan!!! Började veckan med Brudkrona, vilket pilljobb...nu förstår man varför dom kostar en ordentlig slant! "Myrtenkrona" var det tänkt, men fanns ingen myrten att få tag på, så det blev rosa Limonium istället. Väldigt roligt att göra och kul att man kan torka den o spara som minne från skoltiden :)

Roligt att se proceduren från början och göra hela med tekniktrådar...

Ville ha min smått arbetad...pedant som jag är!! 

Testade att vika ut den lite...

Fick också göra ett grupparbete i tisdags, till utställningen Kunskapspendeln i Nordstan. Två grupper, varsin skärmvägg...vi fick samma blommor och färgskala. Vi var ganska många och olika viljor o tycke...ja grupparbete är inte enkelt!! Men vi lyckades få ihop det bra trots olikheterna...


Resten av veckan har varit massa marknadsföring, spännande och kul! Och föreläsning av Interfloras representant Lars Torgé, en rolig herre som bjöd på många sköna skratt!! Min kära sambo borde fått höra: Handlar man för mycket -så blir man gladare!!! :)
Nästa vecka är det stort Latin-prov igen så får traggla vidare mellan jobbhelg med jour....meeeen nu ska jag ha skön ledig myyyyyysfredag först!!! HA EN HÄRLIG HELG ALLA GLADA!   /A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan