onsdag 12 februari 2014

Formallinjära analyser o Latin...

Vårkänslor och spännande veckor är våran lyxiga vardag just nu, VARJE vecka ser man fram emot allt nytt vi får lära oss att skapa...kan man ha det bättre?!!! Vi har börjat denna veckan med det formallinjära, såå himla roligt! Det bara kliiiiiar i fingrarna när vi har teori och genomgång....blir så ivrig att jag glömmer skolans arbetsgång med analyser, skisser o anteckningar. Är nog ingen "skissare", har min i huvudet och i ögonen. Men som tur är blir det rätt ändå :) Har kommit på att jag alltid har ett "sälj-tänk" när jag skapar, att det alltid måste kunna gå att sälja. Vi fick som alltid börja med dekoration i kruka, underlaget fick vi välja precis vad vi ville.

Först var uppgiften 100% formallinjärt...

Annicas

Wickans

Sedan blev våra hjärnor satta på full snurr...nu skulle det läggas till 30% dekorativt!
Men.....INGET megapynt och lull-lull, fortfarande abstrakt o stramt.

Annicas

Wickans

Latinprovet gick bra, fick MVG båda två. Wickan kammade hem full pott..ALLA RÄTT!! Jag är liiiiite mer trögfattad, 2 namn som inte fastnade...men jag är nöjd ändå!

Ja mycket pluggande till denna veckan...alla kontraster skulle präntas in dom med och hemläxa i marknadsföringen tills imorron. Fullt ös!! Nu är man lite trött. Idag fortsatte vi med kransar, vi valde båda Gerberan eftersom den är lite svårare och vi hade Anthuriumen igår. Tycker det är lite lättare att få det "fräckt" med fräckare stramare blommor...Gerberan är ju ganska "blommig", så det är en större utmaning.
Och då var uppgiften dessutom 70/30 dekorativt från början. Lätt att gå över gränsen när man är nybörjare. Men det gick galant, kan lita helt o fullt på våra ögon!

Annicas

Stark-Svag, Rund-Spets, Matt-Blank, Opak-Transparent, Rak-Böjd...

Wickans


Ja det är verkligen lycka att få jobba med blommor varje dag!!!

Från det ena till det andra...var på bio igår, såg "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann". Blev positivt överraskad, efter en hel del negativa och mindre bra recensioner i tidningarna. Tyckte den var rolig!! Bio i veckan är dessutom alltid mysigt, mumsa popcorn o hålla handen :)

Nu är det dags för matlagning och ladda för redovisning av affärsplan och bokföring imorron!  /A.

2 kommentarer:

 1. Ni är ju jätteduktiga båda två. Förstår bara inte vem som klarar att utbilda er?
  Kramar
  Inger

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK gulliga för den fantastiska komplimangen!!! Fniss fniss, det var mer "tukta" i Grundutbildningen, nu får vi lov att gå loss och vara kreativa! Inte så mycket regler :)
   Kram från oss båda

   Radera

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan