torsdag 20 februari 2014

Bröllop o tokiga bordsdukningar...

En väldigt rolig skolvecka är snart slut...har haft en del teknikövning i veckan, tråda...tejpa...gafflar...surra och göra rosetter (piece of cake för oss som var små på 80-talet och levde ihop med allehanda ROSETTER, vore ju skam om man inte kan göra dom!! haha). Och slutligen då i onsdags teknikprov, som gick bra! Skönt att det är avklarat o avbockat :)

I tisdags gjorde vi tejpade och stiftade brudbuketter. Vilket himla pilljobb och tid tar det... men blir ju så fint när de blir färdiga! Och väldig nätta o söta är dom stiftade.

Annicas
Med rosor, nejlika, hypericumbär o freesia.

Fint handtag o fin baksida måste man också ha...


Wickans
Med rosor, limonium, nejlika, kryss, tikki o orkidé...

Handtag i vit päls...

Idag fortsatte vi med grupparbete, bordsdukning med tema! Jättekul!!! Men alltid lite svårt att grupparbeta, olika viljor o smak och man vill ju att alla ska känna sej delaktiga o nöjda. Men man får helt enkelt bortse från att vara ego och få det helt som man vill och efter sin smak! Vi blev indelade om grupper på 3 personer. Vi har iallafall haft väldigt roligt och hela klassen har verkligen valt såå olika teman, "hav-o båtolycka", "kärlek", "japanskt" och "romantisk pergola"...blir spännande och se allas slutresultat imorgon!

Min (Annica) grupp valde tema "Prinsessan Madeleines flotta champagnelunch". Guld, pampigt, överdådigt, vulgärt, svulstigt, bling, kungligt, blommigt...lite "nobelígt". Tanken var också (istället för att lägga sin mobiltelefon i förvaring) att Jetsetdamerna Madeleine "Madde", Viktoria "Vickan", Sofia "Soffan" ocg Silvia "Sillan" har hängt av sej sina Prada-handväskor och juveler för att umgås utan prestige. Tyckte vi lyckades väldigt bra. Här är vårat arbete...(fattas en rosa Moet på bordet vid glasen)

Monia gjorde blomsterdekorationen i skålen på stora bordet...

Detta lilla bordet gjorde jag. 
Här har man lagt sina pengar, kungliga juveler, ringar o pärlor...Pengarna är servetter, både svenska  o dollars, eftersom att Chris är Amerikan. Och dom stora ringarna nere vid vänster hörn har jag limmat o gjort av metalltråd, glasdiamanter och silvergarn. 

 Champagne, cash o diamanter...

Carin gjorde kungliga takkronor...


Wickans grupp (med Emelie o Sofia) hade tema "Alice i underlandet"

Trollhasselgrenar i taket med julgransbelysning, koppar, nycklar o tesilar...OCH givetvis det gamla fickuret.

Mossa, hyacinter, ormbunkar, glada färger och små kryp...

 Svampar, kaniner och rostiga gamla nycklar...VÄLDIGT kreativt och roligt!!! Och mycket har vi fått skratta :)

Har i veckan också hunnit med Colorama...hittat våran nya vardagsrumstapet!
Bara älskar Midbecs tapeter!!! Denna blir det, kommer bli så snyggt :)

Väntar också på leverans av våran nya sänggavel (från SOVA). Just LOVE it!!!
Bilden är tagen på SOVA sängvaruhus.

Ja då vart strax denna veckan med slut!! Oj så fort veckorna går. Bara nästa vecka i skolan, sen är det dags för 3 veckors praktik igen! Wickan är i bakartagen, fredagsfika i skolan imorgon. Denna ursmaskiga LJUVLIGA kaka blir det! Wickan är ett riktigt kak -o bakmonster!!!! :P

Och... lite blomsterinköp har det blivit givetvis (Anders håll för ögonen), man MÅSTE ju få unna sej lite blomster emellanåt. Det är vardagslycka det! Wickan köpte lite lökar...

...och min vecka avslutas med lite glada härliga papegojtulpaner!!

Ha en skön kväll alla glada....o snart är det äntligen helg igen!  /A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan