lördag 11 januari 2014

Städpatrullen pimpar blomster o kompar snart ut!!

Ja då är det ÄNTLIGEN dags för visningsvecka!! Nu vill jag inte städa en enda millimeter till!!!! URK!!
Köpte en sån himla härlig blomma idag, till toaletten här uppe och den passade PERFEKT i min snygga silverpokal!
Philodendron Atom heter skönheten. Väldigt nöjd :) Visst är den fin!!!? (Var egentligen ute efter en stor fjädersparris, men det fanns naturligtvis inte nånstans)

Ja då var fruktfaten o godisskålarna fyllda igen...typiskt att man ska flytta när varenda millimeter av huset är tipptopp ;) Nejdå har inte ångrat oss! :) 


Lite skralt med vita rosor överallt dit jag hann idag, fick bli röda. Inte helnöjd, men det får duga! Och lite obligatoriska liljor blev det med, fanns ju inte heller i vitt så fick bli i rosa, ingen favorit det heller...

Råkade ha sönder ett blad, men förhoppningsvis är det inga florister som är spekulanter ;) Finns nog massa annat att titta på. Och godis att mumsa...

En hel del bilar o promenerande spanare har varit uppe hos oss idag och i veckan. Visningarna är fullbokade och även några förhandsvisningar...så nu håller vi tummarna hååååååårt o hoppas på det bästa!!! Ja, så det är livet just nu...ajax...klorin...dammsugare...mopp...och disktrasor i mängder!! Nu kör vi sista rycket. Såååå...en slurk gott vin och så är det dags att umgås med mopphinken en sista gång för ett tag!

Ha en underbar lördag allihop och håll en liten tumme om ni hinner! :) 
Tjong bong som våra goa bästisar säger!  /A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan