onsdag 9 april 2014

Ledig inrednings-lillelördag...

...som har varit full av massa saker på att-göra-listan! Hade varit såå skönt att bara få vara LEDIG, när var man det sist?! Det ena avlöser det andra...nu är vi iallafall färdigflyttade och huset intar nya ägare imorron. Både vemodigt och skönt...men känner oss väldigt HEMMA i våran nya fina lägenhet!!! :) Tog med mej en liten sista bit av trädgården...den underbara Magnolian, står på bordet o påminner om det härliga Sävedalen! Såå fantastiskt fint :)

Mitt bland alla flyttkartonger måste man ha blommor...underbara stora krysantemum och givetvis tullisar! Har den svarta vasen i två storlekar, den ena ganska stor, blir pampigt när man kan behålla längden på kryssen.

Även balkongen har fått lite fina lökar...vita 'Bridal Crown' ska slå ut sen. Och några körsbärskvistar som sällskap...Härlig eftermiddag -o kvällssol har vi!

Så mysig utsikt åt båda håll, lite liv o rörelse också från folk o trafik...


Tapetserat o målat har vi också hunnit med...

Sovrummet blev mörkt o silver...

Skolan har varit väldigt varierande sista två veckorna! Kransbandstextning, först med svart kalligrafipenna, sen med guldfärg på papper...o sen fick vi ge oss på banden. Såå himla kul att prova på!!

Annicas

Wickans

Och avslutade fredagslektionen med lite glädjande ord i guldskrift...

Och spännande Glammelirosor har vi med fått göra! Från franskan och betyder "konstruerad". Vanligast som brudbukett. Man bygger ihop den med rosblad. 


Annica gjorde sin med murgröna och Wickan prydde sin med en orkidéklocka...

Nästa vecka åker vi till Holland, ska bli såå kul! Resten av familjen åker till Trysil för skidweekend och sen ska vi äntligen vara LEDIGA och ha mysig Påsk ett par sköna dagar på Orust!!! :)  /A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Himla roligt att du tittat in hos oss!
TACK för din hälsning :)

Annica o Wickan